Hoidamme puolestanne kaikki viralliset asiat ja luvat. Pidämme yhteydet seurakuntiin ja uskonnollisiin yhteisöihin. Varaamme hautapaikat, siunausajat ja siunauspaikat. Sovimme tuhkaukset ja hautojen hoidot.

Useimmat järjestelyt voimme aloittaa jo ennen käyntiänne toimistoissamme. Voitte ottaa yhteyttä ja antaa tietoja etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

kivi

ARKUT JA UURNAT

Kaikissa toimistoissamme on nähtävillä laaja valikoima kotimaisia puisia ja kangasverhoiltuja arkkuja. Verhoilemme suurimman osan kangasverhoilluista arkuista itse. Tämä mahdollistaa myös tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisen verhoilun toteuttamien. Uurnan voi myös valita heti toimistossamme, valikoimaamme kuuluu sekä puisia että verhoiltuja uurnia, ja lisäksi myös maatuvia keramiikka- ja metalliuurnia.

KULJETUKSET

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset. Käytössämme on erimerkkisiä kuljetusautoja, joita voimme toivomuksestanne käyttää vainajan kuljetuksessa.

KUKAT JA KORISTELU

Hoidamme puolestanne tilaukset kukkakauppaan josta toimitus hautauspalveluiden yhteydessä tehtyihin kukkatilauksiin veloituksetta Tampereen alueen kappeleihin ja kirkkoihin. Toimistoissamme on kuvia valmiista arkku- ja kukkalaitteista, joista voi valita tai muokata mieleisensä. Sidonnat meille tekee Pirkkalan Kukkapalvelu Oy. Alla linkki kukkasivustoon: www.pirkkalanhautauspalvelu.fi/kukat/

MUISTOTILAISUUDET

Hoidamme puolestanne tilaisuuden pitopaikan ja pitopalvelun varaamisen.

LEHTI-ILMOITUKSET

Välitämme kuolinilmoitukset ja kiitosilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme suunnittelussa.

HAUTAKIVET JA KAIVERRUKSET

Välitämme uusia hautakiviä ja näistä on toimistoissamme malleja nähtävissä. Välitämme myös eteenpäin tiedot vanhojen hautakivien siirrosta, kunnostuksesta ja kaiverruksesta.

VALOKUVAUS

Varaamme puolestanne valokuvaajan siunaus- ja muistotilaisuuteen. Kun kuvaaminen annetaan ammattilaisen tehtäväksi, näin lähiomaiset saavat rauhassa keskittää voimansa surujuhlaan. Tällöin ei myöskään tarpeettomasti häiritä tilaisuuden tunnelmaa. Monesti jonkin ajan kuluttua tulee se hetki, jolloin on valmis ja haluaa muistella kuvien välityksellä arvokasta ja ainutlaatuista tilaisuutta.

PERUNKIRJOITUKSET

Välitämme perunkirjoitus asiat yhteistyökumppaneillemme. Perunkirjoitusta helpottaa myös se, että halutessanne saatte kaikki hautauksen kustannukset yhdellä kokoomalaskulla.

ERITYISPALVELUT

Hoidamme kaikkiin uskontokuntiin kuuluvien vainajien hautausjärjestelyt ottaen huomioon kaikki eri kulttuurien toivomukset ja erityispiirteet.

HAUTAUKSEN ENNAKKOSOPIMUS

Omista hautajaisjärjestelyistä voi määrätä myös elinaikana. Toimistoissamme voi tehdä hautaussuunnitelman, jossa hautaamiseen liittyvät järjestelyt sovitaan valmiiksi. Nouda ilmainen lomake liikkeistämme.