Juhani Mäkipää Oy – Palveleva perheyritys.

Jo vuonna 1967, 22-vuotiaana, Juhani Mäkipää aloitti uransa hautausalalla. Nyt vuonna 2019 hänellä on kunnioitettavat 52 vuotta hautausalan kokemusta takanaan. Ensimmäisen vainajansa jo armeija-aikanaan kuljettanut Juhani Mäkipää on aina kokenut alan omakseen.

kivi

Vuonna 2002 perustettu Tampereen Hautauspalvelu Juhani Mäkipää Oy on perheyritys, jossa mukana Juhanin lisäksi ovat vaimo Kirsti Mäkipää ja lapset Leena Mäkipää-Koivumäki ja Kari Mäkipää. Yrityksemme nykypäivään ja huomiseen kuuluu aktiivisesti mukana oleva toinen sukupolvi. Myös kolmas sukupolvi on kasvamassa ja toivomme, että heistä joku aikanaan tuntisi myös alan omakseen ja jatkaisi täten taatan viitoittamalla tiellä.

Perheyrityksenä vaadimme itseltämme vastuullisuutta ja luotettavaa toimintaa. Nimemme on laadun takuu. Kannamme sitä ylpeästi nyt ja jatkossakin. Kokemuksemme ja pitkät perinteemme takaavat, että läheisenne saa arvoisensa hautauksen. Kunnioitamme omaisten surua ja tehtävämme on kulkea hiljaa rinnalla auttaen ja tukien käytännön järjestelyissä.

Tässä kaikessa meidän lisäksemme Teitä palvelevat kokeneet työntekijämme, jotka kaikki ovat pitkän linjan ammattilaisia.

Tampereen Hautauspalvelu Juhani Mäkipää Oy palvelee teitä kolmessa toimipisteessä Tampereella.

Kalevan puistotie 17, 33500 Tampere
puh. (03) 255 4102

Kauppakatu 12, 33210 Tampere
puh. (03) 253 1720

Aleksanterinkatu 15, 33100 Tampere
puh. (03) 212 2137

Aleksanterinkadulla palvelemme tosin nimellä Hautaustoimisto Harri Vuori, jossa liike on toiminut yli 20 vuotta. Meillä yritys on ollut vuodesta 2004. Perinteet ja pysyvyys ovat meille tärkeitä, siksi haluamme säilyttää vanhan nimen.

Juhani Mäkipää

Juhani Mäkipää

Kirsti Mäkipää

Kirsti Mäkipää

Leena Mäkipää-Koivumäki

Leena Mäkipää-Koivumäki

Kari Mäkipää

Kari Mäkipää

Mika Leinonen

Mika Leinonen